הרעב הוא אכזר. להילחם בו זה רק עם נשק קטלני ומהיר כמו המנה הזאת.
טופו צלוי, חתוך דק דק מגולגל עם ירקות, סויונז או טחינה גולמית ורוטב צ'ילי לוהט בטורטייה קריספית.
נוק אאוט!
מציעה שתמיד יהיה טופו במקרר.
מציעה לזרוק כמה חתיכות למרינדה כלשהי.
אי אפשר לדכת מתי יתקוף….
כמות ל -2 מנות
מה צריך?
2 טורטיות איכותיות גדולות
חצי חבילת טופו
2 כפות רוטב סויה, כפית שטוחה פפריקה מעושנת, פלפל שחור גרוס, כמון
ירקות חסה, בצל, עגבניה, מלפפון חמוץ
ממרחים שאוהבים – חרדל, סויונז, צ׳ילי מתוק, חריף, טחינה, פסטו….
תהליך הכנה:
להכין בקערית מרינדה מרוטב סויה ותבלינים.
לפרוס את הטופו לפרוסות ולהכניס את הפרוסות למרינדה.
להלהיט מחבת פסים או פלנצ׳ה , לצרוב את נתחי הטופו שתי דקות מכל צד.
להוציא אל קרש חיתוך ולחתוך לרצועות דקות.
לחמם את הטורטיות במחבת לוהטת או טוסטר אובן
להוציא ולהניח ע״ג נייר סנדוויצים – מאד נוח לגלגל וגם לא נוזל…
למרוח ממרחים, לסדר במרכז הטורטייה ירקות ורצועות טופו ולגלגל במהודק.
הדרך הנכונה לגלגל היא כך : לקפל את השוליים הימנים והשמאליים של הטורטייה פנימה, ס״מ וחצי מכל צד, לעטוף תוך כדי גלגול מהודק את המילוי, להמשיך לחצי גלגול נוסף. להדק.