חוביזה | קייטרינג טבעוני | סדנאות בישול טבעוניות | מתכונים טבעיים
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר
חוביזה | קייטרינג טבעוני | סדנאות בישול טבעוניות | מתכונים טבעיים
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר

טורטייה טופו צלוי

הרעב הוא אכזר. להילחם בו זה רק עם נשק קטלני ומהיר כמו המנה הזאת.

טופו צלוי, חתוך דק דק מגולגל עם ירקות, סויונז או טחינה גולמית ורוטב צ'ילי לוהט בטורטייה קריספית.
נוק אאוט!
מציעה שתמיד יהיה טופו במקרר.
מציעה לזרוק כמה חתיכות למרינדה כלשהי.

אי אפשר לדכת מתי יתקוף….

כמות ל -2 מנות

מה צריך?

2 טורטיות איכותיות גדולות

חצי חבילת טופו 

2 כפות רוטב סויה, כפית שטוחה פפריקה מעושנת, פלפל שחור גרוס, כמון
ירקות חסה, בצל, עגבניה, מלפפון חמוץ

ממרחים שאוהבים – חרדל, סויונז, צ׳ילי מתוק, חריף, טחינה, פסטו….

תהליך הכנה:

להכין בקערית מרינדה מרוטב סויה ותבלינים.

לפרוס את הטופו לפרוסות ולהכניס את הפרוסות למרינדה.
להלהיט מחבת פסים או פלנצ׳ה , לצרוב את נתחי הטופו שתי דקות מכל צד.
להוציא אל קרש חיתוך ולחתוך לרצועות דקות.

לחמם את הטורטיות במחבת לוהטת או טוסטר אובן
להוציא ולהניח ע״ג נייר סנדוויצים – מאד נוח לגלגל וגם לא נוזל…
למרוח ממרחים, לסדר במרכז הטורטייה ירקות ורצועות טופו ולגלגל במהודק.

הדרך הנכונה לגלגל היא כך : לקפל את השוליים הימנים והשמאליים של הטורטייה פנימה, ס״מ וחצי  מכל צד, לעטוף תוך כדי גלגול מהודק את המילוי, להמשיך לחצי גלגול נוסף. להדק.

מתכונים נוספים שיכולים לעניין אתכם

לחץ כאן
נבנה על ידי פנינה ולטר - קורת גג בנייה וקידום אתרים
Call Now Button
גלילה לראש העמוד
× דברו איתי בוואטסאפ
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס