לכבוד חג החנוכה *לביבות גבינה* מתקתקות
מפנקות ומהירות הכנה, מתאימות לכל השנה
דומות לפנקייקס אם מכינים אותן עבות ואפשר לקחת לכיוון המלוח וזה שוס!
מעט מאד שמן, כלום עבודה – נראה לי דיל טוב 😎
מה צריך?
- 3 כפות גדושות ממרח גבינה לבנה (סויה תנובה טבעי עובדת מצוין כאן וכל קרם גבינה יתאים)
- 3 כפות קמח כוסמין לבן
- כף אבקת סוכר
- חצי כפית אבקת אפייה
- כף ורבע שמן
- 2 כפות רסק תפו"ע
- כפית תמצית וניל
- קמצוץ מלח
איך?
לערבב בקערה את כל החומרים היטב עד למרקם חלק וסמיך.
לחמם מחבת נוןסטיק ומעט מעט שמן, ממש ברמה של כמה טיפות לפזר על המחבת.
לצקת כף מהבלילה לשטח מעט, להפוך כעבור דקה וחצי, לטגן כדקה נוספת ולהוציא לצלחת.
לשמן שוב את המחבת ולהמשיך.
מגישים עם ריבה, מייפל, רסק תפו"ע ואפשר רק אבקת סוכר וגרידת תפוז.
לגירסה מלוחה: לא להוסיף סוכר.
להוסיף מלח, פלפל שחור גרוס, בצל ירוק קצוץ, שבבי צ'ילי, מה שאוהבים…