חוביזה | קייטרינג טבעוני | סדנאות בישול טבעוניות | מתכונים טבעיים
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר
חוביזה | קייטרינג טבעוני | סדנאות בישול טבעוניות | מתכונים טבעיים
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר

סלט כרוב צלוי

סלט כרוב... זה אחד מצירופי המילים הכי משעממים … משהו בכרוב נטול הילה וקסם אבל סלט כרוב צלוי זה מעניין! כזה עוד לא אכלתם... תודו:)

סלט חם – פושר כזה שמכינים ומיד מגישים.

מה? כרוב לבן בינוני פרחי ברוקולי פלפל ירוק חריף בצל סגול חופן עגבניות שרי תמר מתוקות שמן זית חומץ בלסמי מלח, פלפל שחור גרוס אגוזי מלך זרעי דלעת איך?

מכירים סטייק כרוב – פרוסות צלויות בתנור? אז כזה!

1.מרפדים תבנית של תנור בנייר אפייה

2.פורסים כרוב לבן בינוני לפרוסות בעובי ס"מ וחצי ומסדרים בתבנית

3.בקערית מערבבים כף שמן זית וחצי כף חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור גרוס

4. מברישים מעט את הכרוב ואופים כעשרים דקות בתנור שחומם ל 200 מעלות.

5. בינתיים חולטים כמה פרחי ברוקולי, מסננים.

6. עכשיו מתחיל הכיף של הסלט!

7.מפרקים את הכרוב לרצועות, מתקבלות אטריות כרוב עבות, מסדרים בצלחת.

8.מנשנשים לפחות שתי פרוסות כרוב כי זה ממש ממש טעים!

9.חותכים לשמיניות עגבניות שרי תמר, פורסים בצל סגול, קוצצים חצי פלפל ירוק חריף, מפזרים אגוזי מלך וזרעי דלעת.

10.תיבול של שמן זית, מיץ לימון וכמה טיפות מהתערובת של הבלסמי והשמן. תזהרו להתעלף!

מתכונים נוספים שיכולים לעניין אתכם

לחץ כאן
נבנה על ידי פנינה ולטר - קורת גג בנייה וקידום אתרים
Call Now Button
גלילה לראש העמוד
× דברו איתי בוואטסאפ
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס