חוביזה | קייטרינג טבעוני | סדנאות בישול טבעוניות | מתכונים טבעיים
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר
חוביזה | קייטרינג טבעוני | סדנאות בישול טבעוניות | מתכונים טבעיים
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר
  • ראשי
  • אודות
  • סדנאות בישול טבעוני
  • קייטרינג טבעוני
  • סלי פיקניק טבעוני
  • מגשי אירוח
  • מתכונים
    • סלטים טבעוניים
    • מנות עיקריות טבעוניות
    • מאכלי עדות טבעוניים
    • ג'אנק פוד
    • קינוחים טבעוניים
  • צרו קשר

עוגת קרם ותותים – כשרה לפסח

זאת העוגה שתסגור את ארוחת החג, או תפתח את הבוקר למחרת עוגת רושם משמחת.

כזאת שתשמח את המארחים שלכם עם קריאות התפעלות כי היא יפה וכי איך אפשר שזה טבעוני?!
וגם תרשים האורחים כי אתם ממש משקיענים 😉 
חיסול ממוקד ע"י אוכלי כל, ככה זה כשהטבעונות מנצחת בצלחת!

ו…אל תגלו… הרבה רושם, קצת עבודה ❤️


מה צריך?

לבסיס העוגה :

  • 1 כוס קמח מצה דק
  • חצי כוס אבקת קקאו
  • חצי כוס סוכר קנים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • רבע כפית סודה לשתייה
  • 1 מעדן אלפרו שוקולד
  • 1 כוס מיץ תפוזים / חלב סויה/ מים
  • חצי כוס שמן
  • כף חומץ תפוחים
  • להרטבת הבסיס : חצי כוס מיץ תפוזים או ליקר

לקרם:

  • 2 פחיות קרם קוקוס (ממליצה על aroy -d)
  • 1 חב׳ אינסטנט פודינג וניל (80  גרם)
  • 2-4 כפות אבקת סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים או אגוזי פקאן או בוטנים מסוכרים

לציפוי:

  • 150 גרם שוקולד, תותים, קצפת

תהליך ההכנה:

לערבב בקערה את כל מרכיבי הבסיס.
לצקת לתבנית 26 מרופדת בנייר אפייה, לאפות 20 דקות בחום 180 מעלות.

להוציא ולקרר.

טיפ חשוב – הכניסו את קערת המיקסר ובלון ההקצפה למקפיא לעשר דקות, מאד תורם להקצפה יציבה של קרם הקוקוס.
בקערת מיקסר קרה להקציף 2 פחיות קרם קוקוס רק החלק המוצק לאחר לילה במקרר,
להוסיף 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל, להקציף עד היווצרות קרם קצפתי יציב.
לטעום ולהמתיק אם לא מתוק מספיק לטעמכם  – אני המתקתי בארבע כפות אבקת סוכר. להקציף דקה שתיים נוספות להטעמת אבקת הסכר.

לקצוץ 100 גרם שוקולד מריר, 100 גרם אגוזים ולהוסיף לקרם, לערבב היטב.

להרטיב את בסיס העוגה בחצי כוס מיץ תפוזים או ליקר או משקה קפה – לפי טעמכם.
***טיפ  למראה חלק ומקצועי אני משתמשת בשקף על שולי התבנית, לפני שמוסיפה את הקרם ומקפיאה.

לצקת את כל הקרם וליישר

להכניס להקפאה לשעה וחצי עד לילה שלם

לאחר מכן, להמיס 150 גרם שוקולד מריר ולצקת על הקרם.

קישוט – תותים, קצפת וכל מה שאוהבים

מתכונים נוספים שיכולים לעניין אתכם

לחץ כאן
נבנה על ידי פנינה ולטר - קורת גג בנייה וקידום אתרים
Call Now Button
גלילה לראש העמוד
× דברו איתי בוואטסאפ
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס